REKLAMACIJE IN MENJAVE

Kupec ima pri pogodbah sklenjenih na daljavo pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga obvesti podjetje, da odstopa od pogodbe. Kupcu ni potrebno  navesti razloga za svojo odločitev. Odstop od pogodbe velja le za kupce, ki so fizične osebe.

Odločitev o odstopu od pogodbe kupec v določenem roku sporoči po elektronski pošti ali preko kontaktnega obrazca https://docs.google.com/forms/d/1LO25M4nHPvVHxaN9mr2iUg8RIU4EYJyso-BKVm2rNFg

Dokazno breme glede uveljavljanja pravice od odstopa iz tega člena nosi potrošnik.

Po podani odstopni izjavi, mora kupec blago vrniti v 14 dneh od dneva, ko je podal odstopno izjavo. Blago vrnete na naslov: JSP SHOP d.o.o., Zapoge 6a, 1217 Vodice. Izdelke morate vrniti nepoškodovane v nespremenjeni količini in v originalni embalaži oz. embalaži, ki izdelek zaščiti na enak način kot originalna embalaža. Poškodovanih izdelkov, izdelkov v spremenjeni količini in v neprimerni embalaži ni mogoče vrniti. Izdelke vrnite kot paketno pošiljko in ne kot pismo. V primeru odstopa od pogodbe, krijete le stroške vračila blaga, ki jih ne povračamo.

V kolikor ste naročeno blago že plačali, vam bomo vrnili vsa prejeta plačila, ki ste jih opravili zaradi naročila nemudoma, oziroma najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe. Pošiljka je vrnjena na naš naslov, ko jo skladišče evidentira kot vrnjeno pošiljko. Pridržujemo si pravico, da prejeto plačilo zadržimo do vračila izdelkov, ki so predmet odstopa od pogodbe.

Prejeta plačila vam bomo vrnili z enakim plačilnim sredstvom, kot ste ga uporabili ob nakupu, če izrecno ne zahtevate drugače in če zaradi uporabe drugega plačilnega sredstva ne nosite nobenih stroškov.